KNT-logo

Nätverka

Nobel invigning 2
Foto:Roger Gleisner

För dem som vill starta eget så finns det en rad företag och organisationer i Karlskoga som man kan kontakta för information, rådgivning och nätverk.

Karlskoga Science Park

Karlskoga Science Park erbjuder bland annat en utvecklingsarena där du kan utveckla dina idéer till samverkansprojekt eller till en företagsidé. Idéer som kan utvecklas till projekt kan stödjas genom att leda skrivprocessen från idé till ansökan om finansiering. De bistår även med projektledning.

Besök Karlskoga Science Parks hemsida

Inkubera

På uppdrag av regionens näringsliv och offentlig sektor har Inkubera fått den spännande uppgiften att ge ett samordnat stöd till utvecklingen av nya företag, med fokus på innovativ teknik och kunskap och med tydlig tillväxtpotential.

Besök Inkuberas hemsida

ALMI

Almis verksamhet omfattar lån, riskkapital och rådgivning i företagandets alla faser – från idéer till framgångsrika företag.

Besök ALMI's hemsida

Företagsguiden

På Företagsguiden hittar du nyttig information om lagar och regler, smarta tjänster och praktiska tips.

Besök Företagsguidens hemsida

NyföretagarCentrum Möckelnregionen

NyföretagarCentrum är Sveriges ledande skapare av nya livskraftiga företag. NyföretagarCentrum erbjuder kostnadsfri rådgivning till alla som vill starta eget företag.

Besök Nyföretagarcentrums hemsida

 

Verksamt

På webbplatsen Verksamt samlar myndigheterna Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket  information, verktyg och e-tjänster som du som företagare eller blivande företagare har nytta av. Du kan få hjälp och tips om att starta, driva och utveckla ditt företagande.

Besök Verksamts hemsida

BRO - Business Region Örebro

Örebro Business Region är ett samarbete mellan kommuner i Örebro län samt angränsande kommuner, som syftar till att utveckla och effektivisera kommunernas service mot företag.

Besök BROs hemsida

Länsstyrelsen Örebro län

Länsstyrelsen stimulerar regionens företag och föreningar på flera sätt för att skapa en hållbar ekonomisk utveckling och öka sysselsättningen.

Besök Länstyrelsen Örebros hemsida

Möckelnföretagen

Företagarföreningen MöckelnFöretagens målsättning är att främja utvecklingen av näringslivet och därigenom bidra till att skapa tillväxt via samverkan mellan över 300 medlemsföretag, regionens olika aktörer och nätverk i östra Värmland.

Besök Möckelnföretagens hemsida

IUC Värmland

IUC hjälper till att utveckla nya affärsmöjligheter, processer och teknik inom den  industriella sektorn. Deras huvudsakliga uppgift är att identifiera, initiera och driva  utvecklingsprojekt.

Besök IUC Värmlands hemsida

Fler artiklar...

Kort om oss

Karlskoga Näringsliv & Turism är ett samarbete mellan näringsliv, handel och turism.

Här finns vi

Kungsvägen 34
(Nya Folkets Hus)
691 33 Karlskoga

Kontakta oss

Tel: 0586-21 61 00
Email:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Karlskoga Näringsliv & Turism | Kungsvägen 34 | 691 33 Karlskoga
Copyright © Karlskoga Näringsliv & Turism - Alla rättigheter förbehållna
Logga in | Producerat av Anderberg Media