KNT-logo

Karlskoga handel

Torget Karlskoga Centrum

Karlskoga centrum har under senare år genomgått en ansiktslyftning. Alfred Nobels torg är stadens vardagsrum - en naturlig mötesplats för karlskogaborna. De flesta dagar i veckan finns torgförsäljare på plats med ett varierat utbud, som tillsammans med affärerna runt torget och i K-Center ger regionens invånare en möjlighet att "göra stan" bekvämt då all service finns inom gångavstånd. En annan fördel är lättillgängliga och nära parkeringsplatser.

Karlskoga Centrumledning AB arbetar hårt för att utveckla Karlskogas centrum. Inte bara genom att locka fler att utnyttja affärerna, som representerar de flesta branscher inom dagligvaru- och annan handel, utan också att förbättra tillgänglighet och trivsel. Små och stora evenemang arrangeras året om.

Läs mer om öppettider och aktiviteter på Marknadsplats Karlskogas hemsida

Etablera i Karlskoga​

Karlskoga har flera köpcentrum i olika stadsdelar. Flest affärer finns naturligtvis i centrum. Det har även skett nya etableringar inom sällanköpshandeln bland annat vid Skolgärdet där ett flertal välkända kedjor inom detaljhandeln valt att etablera sig. Den senaste etableringen är Biltemas vid Storängen.

De etableringar som genomförts har bidragit till att Karlskoga har ett handelsindex på 84 för sällanköpsvaror, en siffra som har gått stadigt uppåt de senaste åren. Det är en siffra som står sig mycket bra mot jämförbara kommuner. Besök gärna sidan lediga lokaler för mer information. 

Kort om oss

Karlskoga Näringsliv & Turism är ett samarbete mellan näringsliv, handel och turism.

Här finns vi

Kungsvägen 34
(Nya Folkets Hus)
691 33 Karlskoga

Kontakta oss

Tel: 0586-21 61 00
Email:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Karlskoga Näringsliv & Turism | Kungsvägen 34 | 691 33 Karlskoga
Copyright © Karlskoga Näringsliv & Turism - Alla rättigheter förbehållna
Logga in | Producerat av Anderberg Media