Vill du jobba som HR Business Partner?

För kundsräkning söker vi en HR business partner för ett konsultuppdrag i Örebro Läns norra del. Hos vår kund kommer du att arbeta nära organisationen och stödja chefer med både operativa och strategiska HR-insatser. Din roll innefattar att se till att personalpolitiken bedrivs i linje med övergripande vision, verksamhetsmål och värderingar. Du arbetar i en bred roll inom HR omrrådet vilket innebär ett mycket varierat arbete.

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har en eftergymnasial utbildning inom personal- och arbetslivsfrågor samt erfarenhet av liknande roller, gärna inom industrin.

Du är en relationsbyggande person som kommunicerar rakt och enkelt och anpassar dig till din målgrupp. Givetvis har du hög integritet. Du bör även vara trygg i att arbeta självständigt och tar gärna egna initiativ i ditt arbete för att komma framåt. Vidare är du strukturerad, prestigelös och van att prioritera.

Information om ansökan

Detta är ett konsultuppdrag med omgående start, uppdraget förväntas pågå i 5-6 månader med goda möjligheter till förlängning. För

Sista ansökningsdag: 5 april