Konsultuppdrag som produktionskvalitetstekniker

BAE Systems Bofors AB är ett högteknologiskt företag som utvecklar och integrerar vapensystem. Företaget har ca 380 anställda, samtliga är placerade i Karlskoga. BAE Systems Bofors har ett omfattande samarbete med underleverantörer i närområdet. De huvudsakliga produkterna som tillverkas av BAE Systems Bofors AB är artilleripjäser, marina pjäser, intelligent ammunition och fjärrstyrda vapensystem. Företaget tillhandahåller även teknologier och anpassat underhållsstöd. Företaget är en nationell resurs med unik spetskompetens vad gäller pjässystem inklusive avancerad ammunition.

På uppdrag av BAE Systems Bofors AB söker vi ytterligare en produktionskvalitetstekniker för ett längre konsultuppdrag. Anställning sker hos AxÖ Consulting och du blir uthyrd till vår kund.

Hos BAE Systems Bofors AB får du chansen att arbeta i ett globalt företag inom försvarsindustrin som hela tiden utmanar sig själva med ett mål i sikte – att vara bäst i världen.

Vi ser gärna att du har en utbildning med teknisk- eller kvalitetsinriktning alternativt erfarenhet av produktionsteknik från en tung industri eller liknande arbete. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och mycket god datavana. Kunskaper i SAP är meriterande.

Som person är du driven och får saker att hända. Du arbetar systematiskt och uppskattar såväl produktionsnära som teoretiska eller datorbundna arbetsuppgifter. Givetvis brinner du för kvalitet och förbättringar och du arbetar lika bra självständigt som i grupp.

Du har goda kunskaper i såväl svenska som i vårt koncernspråk engelska, i både tal och skrift.

Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.

Sista ansökningsdag: 31 mars